U nastavku našeg današnjeg članka, malo ćemo se fokusirati na poslove koji se mogu raditi na našim prozorima koji vam mogu donijeti neki profit. Apsolutno sve je izmišljeno ovih dana, i zaista je teško danas pronaći nešto što niko prije vas nije radio. Žetva puževa u jesen je isplativ posao, ali nisu svi voljni da ga rade. Napolju je lepo vreme i skoro je proleće, pa su neke sorte spremne za sadnju.

Danas ćemo govoriti o događaju koji je postao velika misterija u Srbiji, o kome se vrlo malo zna, pitamo vas. Da li ste ikada čuli za biljku koja se zove Šen-ben? Vjerovali ili ne, ova biljka je veoma skupa u Aziji, često se krade, a poseduju je uglavnom psi kućni ljubimci, ali i ljudski čuvari koji brane svoju imovinu od krađe.Kako se dalje navodi u izvještaju, najveće tržište za kupovinu biljke su Sjedinjene Američke Države, gdje se transportuje u bačvama. Počnimo sa sjemenkama koje svakako trebate naručiti iz inostranstva.

 

Sjeme nije skupo i to nije problem, ali morate znati procijeniti njihov kvalitet. Najbolje je sejati u jesen, a do kraja proleća ćete moći da vidite koje je seme uspešno, a koje ne. Da li ste čuli za ovu biljku?Ako jeste, da li biste se usudili da pokrenete posao i posadite je?

Oglasi - Advertisement