Beograd – Mnogi kažu da je najlepši srpski državnik. Nema dlake na jeziku, a svoja uvjerenja brani veoma strastveno. Ili je mrze ili vole, nema ravnodušnih ljudi, uglavnom ona osećanja kada je vide na TV-u i čuju šta govori.

 

Srpski državnik i politikolog rođen je u Beogradu 21. jula 1990. godine. Ćerka novinara, književnika i publiciste, diplomirala je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Kosovo 2008, zatim hapšenja Radovana Karadžića i Ratka Mladića, presuda Haškog tribunala, Briselski sporazum… Jedan je od pokrovitelja i osnivača Srpske stranke Zavetnici. U parlament Srbije ušla je na izborima 2022. godine, kada je bila i predsednički kandidat.

Posle glasanja osvojila je peto mesto, ćerka je pisca Rajka Đurjevića, a 10. septembra 2017. udala se za Stefana, predsednika i suosnivača Srpske političke stranke Zavitnić Stamenkovski.Mladence je u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu venčao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, nakon čega je uprilično veselje u jednom poznatom beogradskom restoranu, a najlepša i jedna od najmlađih političarki u Srbiji imala je pravu tradicionalnu srpsku svadbu

Preporučujemo