Ono što je danas drugačije nego pre neki dan je to što ćemo pričati o veoma lepoj temi, a to je deo Zorice Brunclik, koja joj je u javnosti veoma slična, simpatična i slatka i svima poznata. Ipak, prošlo je više od tri decenije otkako je pevačica odlučila da promeni frizuru, pa je i danas senzacionalna kao i tada, zna kako da je nosi i po tome je definitivno prepoznaju.

Ipak, pored svega, smatra i da će joj pristajati frizura, pa su monohromatski komadi često njen izbor. Ona je naravno začinjena šminkom u pomenutim bojama, i uglavnom ružičastim ružem, uostalom, šta da nokti nisu iste boje. Budući da voli posjećivati ​​modne revije i posjećivati ​​trgovine širom svijeta sa dizajnerskom ili brendiranom robom, pop umjetnica se može pohvaliti zaista kvalitetnom i skupom kolekcijom odjeće kod kuće.

Tako je ona nedavno na svadbi kumića Mihajla , sina od pokojnog pevačča Šabana Šaulića , ponela baš jedan unikatan komad odeće a reč je o saokou sa biserčićima , te divnim reverima , a sve je uklopila sa crnom majcom i istim pantalonnama

Preporučujemo