Poznata TV voditeljica Lea Kiš je svojevremeno imala veoma traumatično iskustvo kada je nakon rođenja kćerke sare Mie drugu bebu bila izgubila. ta trudnoća je čak mogla da je košta života, a sada je progovorila nakon godina tišine:” Sljedeće čega se sjećam je razgovor sa ljekarima u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se rijetko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor Radulović koji je dugo radio u Njemačkoj, izvrstan ginekolog i hirurg, rekao mi je da je u životu imao samo jedan sličan slučaj, da se sve desilo tako brzo i sa takvim posljedicama.

Lea je objasnila kako joj je doktor rekao da je bila Božja volja što je ostala živa te da su je u dva navrata bili izgubili i vratili u život. Kako kaže, tada nije ni shvatila šta joj govore jer je bila iscrpljena i ošamućena, a dan kasnije joj je anesteziolog objasnio kako je tekla operacija, te da nisu znali ni koja je krvna grupa, te je sara zvala njenu majku koja s srećom bila sjetila koja je krvna grupa u pitanju. Kaže da niko nije ni znao šta se dešava i zašto ljekari komuniciraju sa djetetom od 4 godine, te je njen suprug nakon toga odmah otišao u bolnicu, a na kraju se sve završilo kako se završilo

Lea Kiš je izgubila bebu i ostala joj je velika želja da se još jednom ostvari kao majka, i kaže i sama da su njen suprug i ona najviše patili za još jednim djetetom.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo