Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, i tamo je svakim novim danom sve više komplikacija u određenim odnosima među nekim Zadrugarima, te je svakim danom sve napetije i napetije, pa samim time i uzbudljivije. Javnost već od samoga početka bruji o vezi između Mensura Ajdarpašića i maloljetne Milice Veselinović, a sada je glavna tema njena potencijalna trudnoća. Oboje su već istakli da bi voljeli da je Milica trudna i da postanu roditelji. I mada se pravo stanje još uvijek ne zna, Mensur je već počeo da se ponaša poput brižnog supruga, pa je cijelo jutro proveo uz Milicu, ljubeći joj stomak te masirajući ga, a Milica se prepustila emocijama te je uživala u svakom trenutku.

Inače Mensur je pred kamerama već izjavio da bi se oženio sa Milicom ukoliko je u drugom stanju, a na pitanje da li mu djeluje da  je Milica u drugom stanju, da li se promijenila, Mensur je rekao da ne zna, ali da ima osjećaj kao da se malo popravila. Dodao je da on i ne zna kako to izgleda kada se zatrudni, ali da misli da je Milici struk bio manji kada je ušla u Zadrugu

Zatim su Mensura upitali, da ukoliko se utvrdi da je Milica u drugom stanju, da li to znači da bi je oženio, na šta je Mensur rekao: ” Naravno. Ako se to desi, naravno da ću je oženiti, nikada je ne bih ostavio na ulici, jeste prošlo mjesec dana ali ja nju stvarno volim. Da mi je neko pričao ovo, ne bih mu vjerovao, ako se desi odmah pridužite u šesticu” – nasmejao se Mensur.

Preporučeno