Zadrugarka Olga Margitić prošle sedmice se suočila sa veoma lošim vijestima u Zadruzi kada je saznala da joj je otac P.M. izvršio samoubistvo. Ona je rijaliti, odmah nakon što je saznala za užasnu vijest, napustila, a sahrana njenog oca je bila prije par dana. Olga je ovih dana dala i svoju izjavu za medije povodom cijelog ovog slučaja, pa je između ostaloga rekla:

” Kako mogu da budem dobro sam, pijem lijekove za smirenje. Padnem ja tako psihički. Teško mi je sve ovo palo. Kada me je produkcija prošle nedjelje izvela iz “Zadruge”, pretpostavila sam da je nešto vezano za tatu. Od kad je majka umrla, stalno je govorio da ne može bez nje i da hoće da ide da živi kod nje. Vrištala sam kada su mi saopštili da je otac umro. Sa njima sam živjela i provodila vrijeme. Pazili su me, mazili su me. Sve na šta sam pomislila, imala sam, oni su mi obezbjedili. Moj otac je još u junu napisao oproštajno pismo, jer je već tada riješio da oduzme sebi život. Kada sam ja to primijetila i ubjeđivala da se ne ubije, krenuo je da prijeti meni pištoljem. Htio je mene da ubije taj dan. Njemu su taj dan policajci oduzeli pištolj. Bio je nervno rastrojen. Pokušavala sam stalno da pričam sa njim, ali pomoći nije bilo. Nažalost sada više nije sa nama”

Dalje je Olga otkrila i ove stvari: ” On nije bio protiv toga da uđem u rijaliti. Moj otac nije rekao: “Nisam ja za to”, jer da je to izgovorio, ja nikada ne bih ušla. Ja nikada nisam bila problematična, uvijek sam završavala studije u roku. Zaboljelo me je kad sam čula da se otac ubio zbog mog lošeg ponašanja. Moći ću da se vratim u rijaliti, biće mi lakše u kolektivu i već od sutra sam u “Zadruzi”. Tražiti ću psihologa i biće mi teže da spavam, ali moram da se izborim sa samom sobom”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučeno