Jedna od glavnih vijesti u posljednjih nekoliko mjeseci, kada je hrvatska estrada u pitanju je svakako brak između popuarnog pjevača Petra Graše, i njegove izabranice, Hane Huljić, koja je inače kćerka najmoćnijeg čovjeka hrvatske estrade Tončija Huljića. Prvo se bila podigla velika prašina kada je Grašo bio raskinuo svoju vezu sa pjevačeicom Danijelom Martinović koja je trajala preko 20 godina, da bi se saznalo da je razlog za raskid druga žena, i to Hana, te da je Hana i u drugom stanju, a ubrzo nakon toga je uslijedilo i vjenčanje. Javnost je većinom stala na stranu Danijele, ali novi ljubavni par se nije obazirao na sve te prozivke

Sada se izabranica Petra Graša, Hana Huljić oglasila se posle dugo vremena na društvenim mrežama i pokazala stomak mjesec dana pred porođaj. Ona je odlučila da malo pozira na zagrebačkom Tomislavcu, a ti bi trebala da nastupa zajedno sa svojim ocem tončijem u sklopu njegove Pop Mise Mediterana.

– Pripreme za koncert Zg Klasik – napisala je Hana.

“Lijepa, nježna, mlada trudnica”, “Predivno”, “Prelijepa”, “Izgledaš savršeno”, “Jako lijepa trudnica, blistaš” samo su neki od komentara ispod Hanine objave.

Mnogo je bilo komentara na njen savršen izgled, a mnogi su bili začuđeni kako se Hana nije niti gram ugojila

Poznato je i da su Grašo i Hana već otkrili kako čekaju da dobiju djevojčicu, kojoj će dati ime Alba, te da je termin za porođaj 23. juli.

Podsjećanja radi, Petar i Hana vjenčali su se 19. februara u crkvi svetog Dominika u Splitu pred porodicom kumovima i najbližim prijateljima.

 

Preporučujemo