Pjevača Goran Dimitrijadisa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedesetih, pjesmi “Nije mene dušo ubilo” sa njegovog prvog albuma, poslije koje nije imao većih hitova. Na društvenim mrežama veoma često možemo da zateknemo pitanja gdje je on danas i šta radi, kao i razna nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikom. Iako je jedno vrijeme radio kao taksista, kao i kada se pojavio njegov najveći hit  “Nije mene dušo ubilo”, daleke 1994. godine, Dima je imao stalne nastupe sa nekim svojim koleginicama, kao što je Mira Škorić, Hani, te je veoma često nastupao na raznim veseljima, po kafanama i restoranima, a veoma često je nastupao kod uglednih domaćina:

” Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pjesmi. Inače, nikada nisam htio da snimam po svaku cijenu. Ja ne shvatam to da neko proda njivu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu” – pričao je Dima za medije pre određenog vremena te je tada i otkrio da je imao veliku nesreću koja ga je zaustavila u njegovoj karijeri: ”2000. godine mi je izgorjela kuća. Skroz” – prisjetio se Dima što ga je zaustavilo od daljih ulaganja:

” Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dvije kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pjesme” – ispričao je Dima tada za medije. Od tada se Goran veoma rijetko kada pojavljuje u javnosti, ali tu i tamo preko društvenih mreža objavi neke fotografije iz privatnog života,. Mnogi ga se sjećaju iz vremena kada je bio aktivan na sceni, tako da bi ga danas malo ko prepoznao

 

Preporučeno