Bivša zadrugarka Deniz Dejm je tokom svog boravka u “Zadruzi” svakodnevno šokirala kako svoje cimere, tako i gledaoce Pink televizije širom naše regije, a sa svime time je nastavila i kada je napustila rijaliti. I mada joj u principu polazi za rukom sve što zaželi, ovoga puta se atraktivna Slovenka našla u malo drugačijoj situaciji, ozbiljnjoj, i kako su neki mediji naveli, radi se o pravoj porodičnoj drami. Deniz je nedavno otputovala u svoju rodnu Sloveniju, da bi riješila tešku porodičnu situaciju koja je emotivno pogodila njenu majku.

Prema izvoru koji je blizak sa Deniz, izbila je prava frka u Sloveniji, a da Deniz nije bila ni svjesna šta se dešava kod nje kuće dok je ona bila u Zdruzi. Zbog njenoga kontroverznog ponašanja, kojeg su gledali milioni ljudi, njen očuh je predao papire za razvod njenoj majci Aniti. Čovjeka je jednostavno bio blam, i od sramote, zbog ponašanja Deniz u Zadruzi, nije smio da izađe na ulicu, ili kako je on to opisao, zbog njenog ”kurvaluka”. Njen očuh je konzervativan tip i takve stvari mu mnogo smetaju, te ne želi da ima bilo kakvog posla sa time, a izvor je još otkrio i ove stvari:

” To, naravno, nije sve. Deniz je prije “Zadruge” imala velike probleme sa narkoticima, što je i sama priznala dok je bila unutra. Taj pritisak je također dosta uticao na bračni odnos njene majke i očuha. Čovjek se čak zgrozio kada se Deniz nedavno vidjela sa mlađim bratom, jer on to strogo ne dozvoljava, brani joj da ga vidi, a ona sad ne zna šta da radi, upala je u ovu porodičnu dramu i krivo joj je zbog svega, ali nije mogla da ide protiv sebe i lažno se predstavlja svih ovih mjeseci” – ističe izvor.

Preporučujemo