Kada je u februaru prošle godine preminuo poznati kantautor Đorđe Balašević, cijela naša regija je ostala u suzama a njegovi fanovi širom bivše Jugoslavije su se na emotivan način tada opraštali sa svojim Panonskim mornarom. On je bio obožavan širom naše regije, i po mnogima bio je jedan od najboljih pjesnika na ovim našim prostorima. Osim toga, poznato je i da je bio u braku sa Oliverom, preko 40 godina sa kojom je dobio i troje djece, sina Aleksu i kćerke Jovanu i Jelenu. Ali, nakon njegove smrti, njegova porodica je počela da vuče neke veoma čudne poteze koji su rastužili ali i naljutili mnoge njegove fanove. Prvo su sa Youtuba skinute sve snimke Đoletovih koncerata, a krajem prošle godine je sociolog Stefan Simić objavio duži tekst koji je bio upućen porodici Balašević, a povod je bilo skidanje sa Youtuba jedne od epizoda serije Državni posao, koja je bila posvećena Đoletu

On je rekao da zna i kako su prošle Frajle koje su jednu svoju pjesmu posvetile Balaševiću, te kako je sa Youtuba skinuto na stotine dijelova Đoletovih koncerata. Dodao je i da donekle razumije porodicu koja želi da što više zaradi na taj način, ali ne razumije i njihovu potrebu da budu tako bahati i da čak i zastrašuju ljude koji prema Đoletu imaju samo ljubav i poštovanje. Osim toga i Olivera se našla na meti kritika jer je sa svog Instagram profila izbrisala sve slike sa svojim mužem te je vratila svoje djevojačko prezime.

Ona je nedavno imala i promociju svoje knjige ”Planeta dvorište” u Osijeku, te tada nije dozvolila nikome da je snima i slika, a ovakvi njeni ispadi su postali normalni. I Đoletova kćerka Beba sve češće preko medija i društvenih mreža ulazi u svađe sa drugim ljudima, kao što je to napravila sa Frajlama, zbog toga što su pjevale neke Đoletove pjesme.

 

 

Preporučujemo