Pjevač Nikola Rokvić šokirao je javnost priznanjem da ima veliku želju da se zamonaši, te da nakon što izvede djecu na put odlazak u manastir vidi kao svoj cilj u životu. Brak između njega i Bojane Barović je ipak toliko jak, da je ona, koja je bila uz Nikolu u najljepšim i najtežim trenucima mu dala blagoslov. Naime, Nikola je gostujući kod Marine Rajević Savić u emisiji “Dok anđeli spavaju” iskreno otkrio koliko mu je vjera važne, te da joj je posvećen i da mu ona mnogo pomaže, a koliko mu vjera vraća život je osjetio na svojoj koži kada su Bojana i on razmišljali o razvodu, ali je njihov brak prevazišao tu prepreku:

” Mi smo pet godina živjeli na relaciji Srbija – Amerika. Trpi moj posao ovdje, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osjećaj ljepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam “Novi zavjet”. Otvorio sam evanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pjevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu ”

Otkrio je Nikola i neke nepoznate detalje: ” Ne znam zašto sam tada rekao: “Bože, volio bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mjestu i da se ne razdvajamo više”. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona poslije dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao riječ da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja.”– Otkrio je Nikola kako mu je Bojana nakon nekoliko dana rekla kako je sanjala ženu u crnom, koja joj je u snu bila prišla i rekla joj da se  ne brine i da će biti sve u redu, a Nikola joj je rekao da je  to bila Sveta Petka. Na kraju im se Leona rodila na dan Svete petke Trnove, te je i krštena na dan Svete Petke Srpske

Preporučujemo