U današnjem članku ćemo pisati o bivšoj voditeljici za koju se priča da je sjajna glumica. To je Anđela Lakićević, njena karijera je zapravo glumica, ali nažalost nije poznata po glumi, već zato što je učestvovala u rijalitiju Parovi, a potom posle izvesnog vremena bila i voditeljka pomenutog rijalitija.

Ulazak u rijaliti Parovi koštao je Anđelu učešća u pozorištu, odnosno otpuštena je sa svih nastupa čim je ušla. U tom rijalitiju zaljubila se u pčelara Mikija Đuričića, a njen ljubavnik pre rijalitija bio je Petar Strugar, kolega Cetinjske glumačke akademije, a njih dvoje su hodali dve i po godine. Nakon ulaska u rijaliti, ona najavila U vezi sa Mikijem često je bila predmet kritika i negativnih komentara, uključujući i njen stav i oštru iskrenost, na to se nikada nije obazirala, nastavila je da radi svoje, da bude ono pravo.

 

Jedne prilike kada su Mikija pitali za njihovu vezu, on je bio iskren pa rekao: – Druže, ja što sam imao tu devojku… Mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta, svi su vikali: “Šta ćeš sa njim? Seljačina”. Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama rekla: “Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim!”

Oglasi - Advertisement