Bivši suprug Dalile Dragojević, Eso Kerteši, aktuelnu zadrugarku, navodno je izvukao iz kandži prostitucije. Esov drug je za medije rekao kako je Eso Dalilu izvukao iz kandži prostitucije, a da je ona njemu pila krv, te da mu je stalno pravila ljubomorne scene, i da je ona bila ta koja je varala Esu, a ne on nju. Zato on ne može da vjeruje da Filip Car, kojeg on smatra pametnim momkom, pada na njene manipulacije, te je rekao da će Dalila Caru  konstantno da nabija rogove, a to može da se desi čak i unutar rijalitija, jer se ona sada, kako kaže, pustila u promet

Isti drug je otkrio kako su Dalila i Eso započeli svoj odnos:”  Upoznali su se u jednom kafiću u Švajcarskoj gdje je Dalila radila. Eso je poznavao vlasnika, a pošto je bio šaner, nema koga nije znao po Švajcarskoj i Austriji. Svidjela mu se Dalila, a ubrzo je saznao kako planiraju da je prodaju u bijelo roblje i na silu je natjeraju da se bavi prostitucijom. Jednu večer izašao je sa njom i rekao joj šta se sprema i da će joj on pomoći da se izvuče. Bukvalno je tom vlasniku kafića zaprijetio i natjerao ga je da Dalilli da otkaz i vrati joj sva dokumenta.”– dalje je ovaj prijatelj rekao kako su nakon toga Dalila i eso počeli da žive zajedno, i da mu je Dalila bila zahvalna što ju je spasio jer ko zna šta bi se desilo sa njom. Ipak, ta veza se nije sviđala njenim roditeljima koji su prekinuli svaku vezu sa njom. Eso je u međuvremenu bio i u zatvoru, a kada je izašao imao je saobraćajnu nesreću te je bio u komi. Jedva se bio oporavio, a Dalila je svo vrijeme bila uz njega. Međutim, drama je počela kada je Eso izašao oz bolnice:

” On je primijetio da se Dalila drugačije ponaša, počeli su da se često svađaju i to su bile žustre rasprave. Saznao je da se Dalila neko vreme viđa sa jednim Bosancem koji je radio u Švajcarskoj i tu mu je pao mrak na oči. Ona je sve vreme njemu ljubomorisala i njega napadala za razne djevojke, a ona je bila ta koja ga je varala. Kada je dobio dokaze da ona ima drugog, ošišao je na ćelavo. To je bila prava drama! Izbacio je nakon toga iz stana bez stvari, dao joj je samo dokumenta, a ona nije imala kud pa se vratila u Bugojno kod mame. Vrlo brzo će on doći u Srbiju da sve lično ispriča i da upozori Cara da je se kloni kako zna i ume” – zaključuje izvor.

Preporučeno