U nastavku teksta predstavljamo bivšu manekenku i miss Jugoslavije, koju domaća javnost pamti kao Jelenu Jakovljević, koja je 14 godina bajke provela u Dubaiju s arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem, s kojim ima četvero djece, kćer Asju te sinovi Hilal, Hamndan i mali Rašid. Donijela ih je na ovaj svijet prošle godine. Majka i uspješna poslovna žena vodi nekoliko tvrtki, a već neko vrijeme nije aktivna na društvenim mrežama, pa ne čudi što su najnovije fotografije Jelen Bin Drai i njezina supruga izazvale veliku pozornost.

 

 

No, s obzirom na to da FIFA Svjetsko prvenstvo koje se trenutno održava u Kataru okuplja mnoga domaća i inozemna lica, Lady i Sheikhs nisu iznimka da posjete ovaj važan događaj, a fotografija Irine Bean, četiri godine kasnije, Drai i njezinog supruga na Ostavite svoj trag na društvenoj mreži Instagram. Pridruživši se svojim prijateljima, među kojima su Danika Karić i njezin suprug Nicola, Jelena i bogati šeik bili su dobro raspoloženi dok su gledali utakmicu Hrvatske protiv Brazila usred uzbuđenja navijača Besmrtni trenuci u igri momčadi.

 

No, sudeći po slikama, može se reći da je riječ o malom odabranom društvu ljudi koji se dobro zabavljaju, a reakcije su bile vrlo pozitivne, osim komentara da se čini da je par u skladu, očito je sve u mraku Posebno je zapažen i izgled bivše supruge koja se može pohvaliti savršenom figurom koja je četiri puta rodila. Što misliš o ovome? Napišite svoje mišljenje u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement