Ipak, ako pratite najgledaniji reality TV program u regionu, znate da se nasilje ne toleriše, pa će ovoga puta za nasilje biti kažnjen i Miljan Vračević. Podsećanja radi, Lepi Mića i Miljan Vračević imali su neviđeni sukob u jednoj radio emisiji, a sve zbog toga što je Miću cimer optužio da je zlostavljao suprugu. Naravno, Miljana je iznervirala ova provokacija, te je pokušao da napadne Miću, ali je, srećom, zaštitar brzo reagovao i sukob je prekinut.

Iako ovo nije prvi put da zadruga ima ozbiljne sukobe, veliki gazda je odlučio kazniti Miljana za svoje postupke i čak dobiti tromjesečnu platu. Gazda je posebno oprezan prema ovakvim stvarima, ali zadrugari se i dalje ne mogu kontrolisati.Kada neki zadrugari vrijeđaju svoje članove porodice, ili čak provociraju ili diskvalifikuju protivnike, kako je to moguće.Miljan je objasnio da nije mogao suzdržati se, te da je došao do Miće da bi ga prebio. Ali na svu sreću oba zadrugara do toga nije došlo, jer da jeste ne bi bilo dobro ni po Miljana jer bi direktno bio diskvalifikovan i Mića bi loše prošao s obzirom na to koliko je Miljan jači od njega.

 

Svi su odmah osudili Lepa Miću, jer su znali koliko je dobar sa prljavim rečima, šta će da uradi, a sa druge strane doveden je u pitanje odnos Miljana sa suprugom, da li je istina ono što je Mića rekao. Nakon što je obezbeđenje odvojilo Mirjana od Lepomića, on se malo smirio kada mu je nekoliko zadrugara prišlo i razgovaralo sa njim.

Oglasi - Advertisement