Starija generacija poznatog pevača Lepog Miće godinama je u javnosti. Doduše, u proteklih nekoliko godina, ne zbog toga što je muzika bila javna, već zbog učešća u rijaliti programima. Lepi Mića je iznenada i neočekivano odlučio da se upusti u ovakav projekat, pa posle njega imamo priliku da ga gledamo u svim sezonama rijalitija.

 

Sa porodicom provodi samo 3 mjeseca u godini prije nego se vrati u rijaliti u kojem je ostao od početka do kraja. Trenutno je u šestoj sezoni rijalitija Zadruga, a zanimljivo je da njegova porodica nikada nije javno govorila. Izjavu je dala samo njegova ćerka Sara kada je otpratila oca u zadrugu, zanimljivo, njegova supruga Snežana se za sve ove godine nikada nije javno oglasila, a očigledno su se složili da Snežana izbegava bilo kakve javne komentare, što je ona očigledno svaki put ispoštovao. Sarah je tada rekla da je to istina i oni su se složili.

 

Snežana je uvijek bila podrška Mići u svemu što je radio, pa tako i u tome da bude učesnik svake sezone rijaliti programa koji je tada aktuelan. Naravno, Snežana ga bodri i podržava, ali u njihova četiri zida, a ne javno.

Preporučujemo