Željko Mitrović je vlasnik Pink Media Group u čijem se sastavu nalazi Pink televizija koja se našla na udaru građana nakon dva masakra koja su se desila u Srbiji prije desetak dana.

Naime na ružičastoj televiziji se prikazuju sadržaji koji potiču i propagiraju nasiilje kao što je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima Zadruga u kojem je trenutno najpoznatiji učesnik Zvezdan Slavnić koji je bio u zatvoru devet i po godina zbog ubistva i koji je pravi nasilnik što se moglo vidjeti i u Beloj kući nebrojeno puta. Mitrović ne mari puno za kritike koje mu se upućuju i čini se da mu je samo važna zarada iako već spada u red najimućnijih ljudi ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Željko je preko dvije decenije u braku sa Milicom koju zovu velika šefica i sa njom ima dvije kćerke a prije nje je bio oženjen nekada poznatom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani koja mu je podarila sina i kćerku. Iako se Sonja davno povukla iz javnosti medijima je interesantan njen ljubavni život pa je tako otkriveno da je nakon razvoda od Željka ona bila u vezi sa pjevačem koji se široj publici predstavio u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda Banetom Mojičevićem koji je od nje dosta mlađi.

Te 2008. godine mediji su pisali kako se par ne razdvaja i kako se odlično slažu te da im razlika u godinama uopšte ne smeta jer Bane voli starije i zrelije žene. Postojale su i špekulacije da je mladi pjevač sa Sonjom iz koristi jer je ona vlasnica jednog od najboljih muzičkih studija u Srbiji. Njihova veza nije dugo potrajala a Bane je nakon njihovog raskida upoznao svoju suprugu Milicu sa kojom ima dvoje djece.

Preporučujemo