Mnogi čvrsti momci u beogradskom podzemlju su u društvu lepih žena.Ova žena važi za jednu od najlepših žena u Beogradu.Brzo je privukla pažnju Luke Bojovića.U sledećem slučaju ona je meta Beogradskog zoološkog vrta. sin Luka Bojović uhapšen je u Valensiji u Španiji i osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog organizovanog kriminala.

Rečeno je da je bio umiješan u falsifikovanje dokumenata, a osuđen je i zbog posjedovanja oružja. Povezali su ga sa pucnjavom u diskoteci “Trezor” devedesetih godina. Potom je osuđen na tri meseca zatvora zbog napada na policajca, a Milan Milutinović ga je, kako se navodi, oslobodio. Jednom je sreo malo poznatu prelijepu Barbaru, a svi oko njega su govorili da je odlučio da se smiri zbog nje i da ne želi da se išta dogodi.

 

 

“Bilo nas je devet i u prvom trenutku, kada smo im tražili da pokažu lične karte, bili su poprilično mirni. Luka nam je pokazao jedan litvanski pasoš, a ja sam mu rekao: ‘Luka, znamo da si to ti‘. Trgao se na pomen svog imena, rekao je nešto, verovatno na srpskom” – kazao je španski operativac koji je učestvovao u hapšenju.

Oglasi - Advertisement