U nastavku današnjeg teksta dotakćemo se još jedne javne scene, govoreći o ćerki Dragane Mirković, Manueli, devojci u centru pažnje kada tek uspeva na svom životnom putu, odnosno ako joj je popularnost već veoma velika, jer bezbroj portala prati svaki njen korak i izvještava, a većina je tekst na račun njenog izgleda. Inače, od trenutka kada otvori svoj Instagram nalog, redovno deli fotografije egzotičnih destinacija koje posećuje.

“Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava “– napisala je ona u čemu ju je podržao brat kao i popularna pevačica koja je podelila objavu na svom profilu uz reči “Pametna moja devojčica”.

 

Inače, o Manueli i njenom bratu Marku poslednjih meseci pričaju mnogi mediji, pa se svaki njihov korak redovno prati, a sve zato što su deca pop zvezde Dragane Mirković, inače, interesantna javnosti. Ostavite svoje komentare ovdje.

 

Preporučujemo