Imamo mnogo dokaza da se sada može živjeti od poljoprivrede, ali mlađoj generaciji jednostavno nije dozvoljeno da radi na svom imanju. Imali smo vrlo malo ovakvih slučajeva, a nismo ni sigurni kako ćemo u ovim kriznim vremenima moći ostvariti značajan prihod od usjeva.

 

Pogledajte samo cijene hrane na pijaci, ili cijene voća i povrća trenutno. Zato je toliko važno da se počnete baviti poljoprivredom i uzgojem proizvoda ako imate barem malo svoje zemlje. Srbija ima plodno tlo i svaki dan u vašoj bašti ima nešto što će vas iznenaditi, što najbolje pokazuje slučaj Čak, gde je Zoran Ristanović otkrio izvor kisele vode. Odmah je potpisao ugovor sa jednom kompanijom kako bi se kisela vda, pravo iz srca Srbije, uskoro pojavila na srpskom tržištu.

 

Ovih dana je ponovo fascinirao sve, sa novim iznenađenjem iz svoj ebašte. “Dokaz da može mnogo,mnogo bolje,veće,bez hemije,pesticida,teških metala da bude organsko,nemoj da vas lažu da ne može bez hemije,da mora da se dr ogira da bi bilo veliko i zdravo…Možda nije za ginisa ali je skoro neverovatno ovakvi prinosi organskim principima proizvodnje hrane”, napisao je on sa svom Instagram profilu kada je postavio mrkvu od čak 300 grama. 

Preporučujemo