Mnogi od nas imaju neke svoje favorite kada je naša estrada u pitanju i obožavamo ne samo njihove pjesme nego smo i oduševljeni njihovim izgledom. Zahvaljujući Instagamu gdje su svi naši estradnjaci poprilično aktivni možemo vidjeti njihove fotografije na kojima izgledaju savršeno i uvijek su dotjerani i našminkani, bar kada su žene u pitanju.

Niko se više ni ne sjeća kako su oni izgledali kada su se prvi put pojavili na sceni, dok još nisu sebi mogli priuštiti usluge vrhunskih šminkera i stilista, a mnogi od njih i plastičnih hirurga i zubara. Većina estrdabih zvijezda bi najradije svoje fotografije koje su nastali u njihovim počecima bavljenja muzikom, uništila da ih niko i nikad više ne vidi, ali to nije slučaj sa mladom pjevačicom Jelenom Gerbec.

Ona se pojavila kao takmičarka u Zvezdama Granda i objavila je nekoliko pjesama uz pomoć Grand produkcije koje su postali hitovi i donijeli joj dosta novaca. Sada Jelena ima već i karijeru na kojoj joj mnogi i zavide, a ona je sve iznenadila svojom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama i tako se uključila u izazov koji je tamo jako popularan, a radi se o objavljivanju starih slika.

Kada su njeni fanovi vidjeli ovu fotku, bili su ne malo iznenađeni i mislili su da se Jelena šali i da se radi o fotošopu, ali to nije bio slučaj. Ovoj mladoj pjevačici svaka čast za hrabrost i samouvjerenost koju definitivno posjeduje čim je objavila ovu sliku. Takvi su bili i komentari u kojima su joj ljudi čestitali na objavi, ali je bilo mnogo i onih koji su bili poprilično negativni.

Preporučeno