Željko Mitrović je jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji koji je vlasnik i direktor TV Pink. U javnosti je poznato da je on prilično kontroverzan čovjek, a za vrijeme pandemije korona virusa je imao i jedinstvenu ideju kako da se odbrani od zaraze. Poslije je bio u žiži javnosti nakon poznatog duela koji se desio na njegovoj televiziji u emisiji Hit Tvit između Cece i Čede Jovanovića.

Sada je Željko Mitrović odlučio da cijeloj Srbiji a i šire pokaže u kakvoj raskoši živi i kako izgleda unutrašnjost njegove vile u Beogradu u jednom od najprestižnijih naselja. Obzirom na količinu novca sa kojom raspolaže, uopšte ne čudi da je bio u prilici svoj dom urediti prema svojoj zamisli i da si je ispunio svaku želju. Ono što prvo pada u oči da u njegovoj oazi mira preovladava bijela boja sa ponekom sivom nijansom, a ovu prilično jednoliku atmosferu razbija cvijeće koje je raspoređeno po stolovima i čiji su cvjetovi u lila i roza boji.

Skoro u svakom dijelu sobe se nalaze razbacani dvosjedi i jastuci za sjedenje koji izgledaju kao da su jako udobni. Ono što će svako primjetiti a i zapitati se zašto mu je ovo potrebno, su veliki ekrani koji se nalaze raspoređeni u dva reda na jednom zidu i sve izgleda kao neka scena iz futurističkih filmova. Ono to se može vidjeti na fotografiji koju je Željko podijelio na Instagramu je i jedan veoma interesantan sat kao i drugi razni skupocjeni uređaji, a na prozorima se nalaze duge zavjese scijetle boje.

Preporučeno