Najpoznatiji rijaliti u našem regionu je definitivno Zadruga u kojoj nikada nije dosadno. Od kada je u rijaliti ponovo ušla Luna Đogani a za njom i njena majka Anabela, a poznato je da je njen otac Gagi već bio učesnik, svaki dan imamo neku porodičnu dramu. Luna uvijek radi šta hoće, nema nimalo stida ni pred svojim roditeljima a ni pred kamerama, naročito kada je u pitanju njen dečko Marko, koji je veliki kamen spoticanja u odnosu Lune i njene majke.

Njih dvije su počele pravi rat dok su svi bili okupljeni za crnim stolom i Anabela je rekla kćerki da joj se više ne obraća. luna je tvrdila da njena majka više vjeruje svom drugu Đedoviću nego njoj, a onda se Luna obratila i njemu lično nazvavši ga monstrumom. Čitava rasprava je krenula od tvrdnje da se Luna pomirila sa Anabelom iz taktičkih razloga i da ona nema osjećaja prema svojoj majci kojoj nije osjetila potrebu ni da se izvine za uvrede koje joj je rekla.

Anabela je izjavila da Luna nije u Zadruzi ona njena kćerka koju inače poznaje, i da joj je ova njena strana ličnosti potpuno nepoznata. Još je i dodala da Marko manipuliše Lunom i to po sistemu zavadi pa vladaj jer njemu najviše odgovara kada je Luna u svađi sa svojim roditeljima i kada se mora oslanjati samo na njega.

Luna joj je odgovorila da to nije tačno, nego da je Anabela ta koja je stalno odguruje od sebe od kada su u Zadruzi i da je napravila distancu prema njoj. Tada je Anabeli pukao film i rekla je Luni da joj se više ne obraća, a njoj neka ljudi koji ovo gledaju neka sude ako nije u pravu.

Preporučeno