Nije retkost da se deca iz dobrorođenih porodica biraju za istu karijeru, kao i Anila Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para Branke Pujić i Gagija Jovanovića. Odigrala je mnogo uloga do sada, pamtimo je kao Cecu na Vojnoj akademiji, kao Tasanu u filmu “Nečista krv” i Coku Radio Mileve, a u najnovijoj produkciji Maje Miloš igrala je Nevenu. Veoma je vezana za svoje roditelje i divi im se u svakom pogledu. Angela je u jednom intervjuu rekla da je uživala u druženju s njima jer su bili divni, obrazovani, pametni i dobro informisani.

Imaju razumijevanja za sve i svakoga, a za druge nemaju ništa osim ljubavi, dara koji ona veoma poštuje i cijeni. Njihovi razgovori su vrlo kreativni i zabavni, puno se smiju i razmjenjuju ideje i mišljenja o različitim stvarima.Posebno je ponosna na njih jer posjeduju neslomljiv integritet, što je danas vrlo rijetko. I u najtežim trenucima u životu ostali su vjerni sebi i bila je srećna što su joj roditelji.

 

Anđela je u vezi sa bivšim sportistom Mihajlom Dudašem i kaže da sa njim već skoro tri godine uživa u skladnoj vezi. Njih dvoje su sklopili partnerstvo ravnopravnih, a sada je imala vezu o kojoj je ranije mogla samo sanjati, jer između njih nije bilo ničega osim čiste ljubavi, koja je postajala sve jača i iskrenija.

Preporučujemo