Danas, kada se samo okrećemo društvenim mrežama, suočavamo se sa raznim ispovestima različitih ljudi koji su preživjeli razne teške trenutke u životu. Naravno, ono što žene najviše zanima je ispovest prevarene žene, a najslađa je informacija o njenoj osveti prevarenom muškarcu. Mnogo je situacija koje možemo vidjeti iz prve ruke, ali naša današnja priča sigurno će vas ostaviti bez daha.

 

Tako današnja priča dolazi sa društvene mreže Tik Tok, gdje je snimak unuka do sada prikupio skoro 14 miliona pregleda i više od 3 miliona lajkova, dok je na društvenoj mreži Facebook pregledan više od 44 miliona puta. Naime, on je snimio svoju baku Doris, koja je u kameru priznala kako se zapravo sveti njegovom dedi, zvanom njen suprug.

 

 

“Saznala sam da ima drugu ženu pa sam se sprijateljila sa njom. Jedne noći, otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da je ništa ne pitam. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je došlo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da joj je glava pala u tanjir i tako je zaspala. Onda sam pozvala supruga i rekla mu da dođe po svoju djevojku” – ispričala je Doris.Ova žena je imala jako bogat život, udavala se dva puta, ima troj edece i čak pet unučadi. Na kraju je potvorila i vrtić, a samohrane majke koje nemaju dobra primanja, imali su besplatan vrtić za svoje dete kod nje.

 

@sassygran

#sassygran #repost

♬ original sound – Giovanni and Doris

Preporučujemo