Nina Pantić (27) udata je za Egipćanina Mohameda, a srećni par trenutno živi u Beogradu. Nina priča svoju neobičnu priču o tome kako je upoznala i zaljubila se u Muhameda. Ova Beograđanka je otišla u Egipat da volontira. Zatim je srela Mohammeda na pijaci za koju je rekla da je bio “veoma zgrožen”. U to vrijeme nije ni slutila kakva će se ljubav roditi, jer je Muhameda u početku smatrala samo prolaznikom, pa nije znala da će ući u razmjenu i promijeniti mišljenje.

“Upoznali smo se pre pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organizacije Aiesec i bukvalno smo se videli na jednoj pijaci slučajno. Razmenili smo par reči, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo bili antipatični jedno drugom” – priča Nina i dodaje:

“U nekom trenutku, a to je bila 2020. godine, sam nevezano za njega dobila priliku da živim u Egiptu i tada smo se zbližili i odlučili da budemo zajedno. Tako smo prvo bili zajedno u Egiptu i onda je on došao u Srbiju u avgustu prošle godine, i od tad smo ovde”.

Preporučujemo