Već skoro dvije decenije su rijaliti programi veoma popularni u ovim našim krajevima, a svakako među prvima je bio Veliki brat koji je u to vrijeme bio veoma gledan i popularan, jer je to bio jedan novi vid emisije na našim prostorima. Tu se javnosti predstavio i srpski maneken Petra Perović koji je veoma brzo postao ljubimac djevojaka , a i poznat i slavan. Nakon učešća u Velikom bratu on je nastavio da gradi svoju manekensku karijeru, te je često se pojavljivao i u raznim spotovima pjevačica i pjevača, a sa nekima od njih je bio i povezivan emotivno, pa se šuškalo da je bio u vezi sa Katarinom Kajom Ostojić, te da su imali ljubavnu aferu i to nakon što se pojavio u njenom spotu za pjesmu ”Lepa, a sama”

Osim što je bio u raznim spotovima, Petar je isto tako bio i zaštitno lice mnogih reklamnih kampanja, poznatih, svjetskih brendova, da bi nakon toga napustio Srbiju, te se preselio u London. Nakon toga se desio veliki šok za javnost u Srbiji kada se saznalo da se Petar oženio i to za muškarca Tristana Templa koji je poznati svjetski plesač i koreograf. ovo saznanje je slomilo srce mnogim djevojkama, jer je nakon svega Petrar priznao da je gej. Nakon toga je u nekoliko navrata sa svojim suprugom dolazio u Beograd, a i kada je njegov muž bio angažovan da pleše u spotu ane Nikolić za pjesmu ”Baksuze”

I mada se nakon toga dugo nije pojavljivao u javnosti, i nije se o njemu pisalo, sudeći prema njegovim objavama na društvenim mrežama, on je i dalje u braku sa Tristanom, te njih dvojica često putuju zajedno i uživaju u životu. Petar je u nekoliko navrata se pohvalio kao se njegov suprug izvrsno slaže sa njegovim roditeljima, te da je Tristanu veoma drag naš mentalitet i kultura.

 

Preporučujemo