Fara Fosit i Rajan O Nil su bili Anđelina i Bred Pit u njihovog vremena, bili su seksi simboli toga vremena u Holivudu, prelijepa žena i holivudski šmeker, i sve je to trajalo bajno dok se u njihov život nije bila uvukla droga, prevare i porodične svađe. Posljednji dani života Fare Fosit  su otkrili svima detalje njihove romanse koja je trajala 30 godina. Far Fosit je svoje posljednje dane bila provela pod uticajem najjačih lijekova te je imala problema da prepozna svoju najveću ljubav, glumca Rajana O’Nila, koji s enije odvajao od njenog kreveta, a on je bio i otac njenog jedinog djeteta. Sara se tri godine bila borila sa rakom crijeva, koji je metastazirao na jetru, a preminula je 26.6. 2009. godine, a tada je Rajan O’Nil daju izjavu u kojoj je pisalo:

”Otišla je” – O’Neal je vidno utučen novinarima saopštio tužnu vijest te je otkrio kako je glumcu prije smrti bio posjetio i katolički sveštenik: ” Sada je s majkom i sestrom i Bogom. Volio sam je svim srcem. Tako će mi nedostajati. Bio sam uz nju u njenim posljednjim trenucima i rekao sam joj koliko je volim. Sada je na boljem mjestu” – rekao je O’Nil, koji je imao višegodišnju i veoma burnu vezu sa Sarom,  sa kojom se nikada nije vjenčao. Imali su želju da to naprave posljednjih njenih dana, dok je ona još bila pri svijesti, ali, na kraju nije bilo dovoljno vremena

Pravu istinu o njihovom odnosu i njegovom karakteru je kasnije objelodanio njihov jedini zajednički sin. Rajan je na početku svoje karijere bio na odličnom putu da postane velika glumačka zvijezda, posebno jer je na početku karijere snimio veliki hit film ”Ljubavna priča” te je za tu ulogu bio nominovan i za Oscara, ali je imao i ulogu u jednoj od najpopularnijih serija ikada ”Gradić Pejton”, ipak takvo nešto se nije desilo, a najviše zbog njegovog divljeg karaktera.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo