Petar Grašo je prije nešto više od godinu dana bio glavna tema u našim medijima, a potom se našao u centru medijskih zbivanja zbog razlaza sa koleginicom i suprugom Danijelom Martinović sa skoro 25 godina. Objava je razočarala njihove obožavatelje i ubrzo se saznalo da Petar ima novu djevojku, a riječ je o Hani Huljić, kćerki slavnog Tončija Huljića. Nije mogao vjerovati da je spreman za ovako nešto.

Međutim, kako je sam rekao, emocije su prevladale, a on nije mogao mnogo da utiče. Danijela nikada nije javno govorila o toj temi, već u nekoliko navrata spretno izmiče pitanjima novinara, a njeni fanovi ističu da je zbog toga ostala skromna i jaka žena kao i uvijek.Ono što mnogi ne znaju jeste da je postojalo prijateljstvo između Hane i Danijele, koja je bila deo poznate grupe koju je predvodio Tonči, pa su se njih dve srele jednom.

 

Hana je tada imala samo nekoliko godina i ističe da se pojavila u jednom od Danijelinih spotova. Kako vrijeme prolazi, njihova veza postaje sve bolja i bolja, postaju pravi prijatelji, a onda prave zaokret kakav niko nije mogao ni zamisliti. To je vjerovatno jedan od razloga zašto je Tongqi u početku bio nezadovoljan izborom svoje kćeri, ali nije želio previše da se miješa u njenu vezu.

Preporučujemo