Najgledanije muzičko takmičenje u regionu, Zvezde Granda je u posljednjoj emisiji imalo jako veliko iznenađenje za sve u studiju ali i pored malih ekrana. Naime jedan od takmičara koji ima sve predispozicije da bude i ovogodišnji pobjednik je dobio komplimente i komentare kakvi nisu zapamćeni još od samog početka takmičenja.

Isak Šabanović je momak iz Bijelog polja koji je cijeli žiri podigao na noge svojim izvođenjem pjesama ali i ponašanjem na sceni pa je dobio ponudu od članice žirija Marije Šerifović da zajedno snime i duet. Nakon ov eemisije i na društvenim mrežama su komentari bili takvi da je sasvim jasno da imamo na pomolu novu estradnu zvijezdu.

Sam Isak je za jedan crnogorski portal otkrio da je izgleda došlo vrijeme da se njegovi snovi počnu ostvarivati a kada je u pitanju duet sa Marijom on je za njega spreman u svakom momentu ukoliko ona ostane pri svojoj ponudi koju mu je dala pred milionskim gledalištem. O njegovom talentu i glasu ne treba trošiti riječi a ono što su svi zapazili je nevjerovatna emocija koju ovaj mladić pokazuje i posebno je sve ganulo kada je zaplakao nakon ocjena koje je dobio od žirija i komplimenata koje su mu uputili.

Inače Isak živi u Podgorici a svi se slažu da je napokon pokazao svima kako treba da se pjeva rok muzika. Sam Isak kaže da je veću tremu imao dok je gledao snimak svog nastupa  nego dok je bio uživo na sceni. Dodaje da iako je kada je gledao snimak znao da je prošao u sledeći krug ali da je osjećao kao da ne gleda sebe nego nekog drugog takmičara.

Preporučeno