Goca Tržan je mnogima omiljena pjevačica i sasvim sigurno je jedna od onih koje na svojim nastupima znaju napraviti odličnu atmosferu. Iz nje prosto pršti pozitivna energija koja se prenosi na publiku i zbog toga je jako tražena za nastupe.

Ona je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem kojeg je šira javnost upoznala kao takmičara raznih rijalitija i koji se i sada nalazi u Zadruzi a u Parovima je sa Miljanom Kulić imao ljubavnu aferu nakon koje je ona rodila sina Željka. Ivan i Goca imaju kćerku Lenu koja sada ide u srednju školu i koja ne voli da se eksponira u javnosti a sama je odlučila da sa svojim ocem ne želi imati nikakav kontakt.

Goca je rekla da se u njihovoj kući ne gleda Zadruga ali da joj nije drago što Ivan tamo pominje njihovu kćerku jer ona ne želi da se u medijima i javnosti provlači njeno ime. Pjevačica je sreću pronašla pored bubnjara svog pratećeg benda Raše koji je dosta mlađi od nje ali to nikako nije prepreka kada je njihova ljubav u pitanju. Raša i sa Lenom ima odličan odnos i ponaša se prema njoj kao pravi otac a kada je prije neki dan Lena napunila 16 godina Goca je na Instagramu napisala jednu dirljivu objavu njoj posvećenu u kojoj je iznijela svoje osjećaje ovim povodom.

Napisala je da je 16 godina prošlo kao treptaj oka i da je svojoj kćerki toliko toga rekla i nije joj ničega falilo ni zagrljaja  ni ljubavi ali ni držanja životnih lekcija. Ipak nedostajalo im je zajedničkog vremena ali je poručila Leni da su oni tu uvijek za nju da je ohrabre i da joj budu vjetar u leđa.

Preporučujemo