Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji kada je folk muzika u pitanju je Ceca Ražnatović koja je na estradnoj sceni preko trideset godina i iza sebe ima veličanstvenu karijeru u kojoj je otpjevala veliki broj hitova.

Ceca je jedna od rijetkih koja i dan danas može napuniti i najveće dvorane i z a njen koncert se uvijek traži karta više. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da se ona sredinom burnih devedesetih udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je svima bilo poznato da je pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

Njihova svadba je proglašena svadbom vijeka a nakon što je Arkan 2001. godine ubijen u beeogradskom hotelu Interkontinental Ceca se posvetila njihovoj djeci sinu Veljku i kćerki Anastasiji i svojoj karijeri i do prije dvije godine nikada u javnosti nije viđena sa nekim muškarcem za kojeg bi se moglo pretpostaviti da su u vezi. U javnosti je stvorena percepcija da pjevačica prije udaje za Arkana nije imala druge momke što nije tačno.

Srpski mediji su podsjetili da je ona prije 30 godina bila u vezi sa tadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Vladanom Lukićem koj je poslije postao i predsjednik ovog kluba. Oni su bili u vezi 1989. godine kada je pjevačica tek počinjala svoju karijeru i tada se pričalo da je veza ozbiljna neki su pominjali i brak ali kada je Vladan otišao na odsluženje vojnog roka oni su prekinuli. Međutim ostali su u jako dobrim odnosima i Ceca je pjevala na svadbi Vladanove kćerke dok su on i njegova supruga bili gosti na Veljkovoj svadbi. Mnogi smatraju da je Vladanova supruga sa kojom je dugo u braku ljepša od Cece.

Preporučujemo