Jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda u Srbiji je Ceca Ražnatović koja je uvijek interesantna javnosti i medijima ne samo zbog svooje muzičke karijere nego i privatnog života. Tako je od trenutka kada se devedesetih godina udala za kontroverznog Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je bio kriminalac i tražen i kao ratni  zločinac.

Kako je već poznato, on je ubijen prije 21 godinu u obračunu kriminalnog beogradskog podzemlja a Ceca je nakon njegove smrti ostala sama sa dvoje male djece, sinom Veljkom i kćerkom Anastasijom koji su danas odrasli ljudi. Interesantno je to da su i oni na neki način postali selebritiji iako sami tome ničim nisu pridonijeli ali je recimo Veljkova svadba sa Bogdanom Rodić i rođenje njegovog sina koji će uskoro napuniti godinu dana bilo među medijski najviše ispraćenim događajima u državi.

Ceca je naravno bila presretna kada se rodio njen unuk ali nije dala nikome da je zove babom i isticala je kako ima smo 48 godina. Ona sve donedavno nije izlazila u javnost u pratnji muškaraca koji bi se mogli sa njom dovesti u romantičnu vezu pa je pravi bum napravila vijest da je u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem od kojeg se ne odvaja u posljednje vrijeme.

Tako je bilo i za Vaskrs kada je Ceca sa cjelokupnom porodicom bila u Hramu Svetog Save a od unuka se nije odvajala. Prvo ga je nosila a onda ponosno držala u krilu a i Bogdan je bio u blizini.

Preporučeno