Svetlana Ceca Ražnatović s razlogom nosi titulu najveće muzičke zvijezde u Srbiji jer je iza nje velika karijera koja traje više od tri decenije sa velikim brojem hitova i koncerata, a neke njene pjesme su čak završile i u knjigama za osnovnu školu. Ipak, njeni fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju njen novi album, a ona je novinarima otkrila da je do sada preslušala preko hiljadu pjesama, te da je samo tri zadržala

” Već šest godina me pitaju isto pitanje, a moj odgovor je veoma dobro poznat. Nakon 17 studijskih albuma ne mogu da uđem u studio i snimim tek tako nešto da bih izdala. Uvijek sam se trudila i, nadam se, uspijevala da svaki prethodni album bude bolji od posljednjeg. Nije lako, velika je kriza autorstva. Za ovo vreme sam dobila preko 1.000 pjesama, ali ničeg tu nema što bi mene pomjerilo na prvo slušanje. Imam sigurno tri pjesme, ali one moraju još da se dorađuju, da bi ispunile moje standarde.”

Ceca je navikla da svoje nove albume promoviše na Ušću sa velikim koncertom, pa mnoge interesuje da li opet namjerava da napravi tako nešto, a Ceca je rekla da je to apsolutno njena želja, te da se uželjela koncerata na Ušću i te silne energije koja se tamo desi. Za Cecu se zna da je njena karijera dosta obilježena i tekstovima Marine Tucaković, pa je novinare interesovalo kolii je izazov za Cecu sada naći tekstopisca koji će je znati u dušu kako je to znala Marina,a  Ceca je rekla da joj Marina veoma nedostaje i da su njih dvije imale savršenu saradnju, te da sa njom nije ni morala da priča o tome kroz šta prolazi, a ona je znala u svojim tekstovima da opiše sve njene stvari kroz koje je prolazila. Rekla je i da je Marina bila talent koji se jednom rađa i nikada više.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučeno