Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica na Balkanu je sasvim sigurno Ceca Ražnatović. Ona je ogromnu popularnost stekla, kako svojim pjesmama tako i svojim brakom sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je bio jedan od glavnih ljudi kriminalnog miljea u Srbiji. Iako je Arkan ubijen prije 20 godina u beogradskom hoteli Intrekontinental, Ceca mu nikada nije našla zamjenu i nikada se u javnosti nije pojavila sa nekim muškarcem ko bi joj bio nova ljubav.

Mnogi mediji su pokušali da joj prikače razne ljubavne afere, ali je činjenica da je Ceca uvijek bila sama, a tako je i dan danas. Ceca se u potpunosti posvetila svojoj djeci, Veljku i Anastasiji i svojoj karijeri. Njena djeca su sada odrasli ljudi, Veljko se i oženio i čeka svog prvog sina koji bi se trebao roditi krajem ovog mjeseca. Poznato je od samog momenta kada se saznalo da Veljkova supruga Bogdana nosi sina da će se on zvati po Cecinom mužu, Željko.

Ceca je bila van sebe od sreće kada je saznala da će postati baka i odmah je naručila za svoje prvo unuče i ručno rađenu kolijevku koja je koštala nekoliko hiljada eura. Ceca se prije nekoliko dana prisjetila svog supruga i na Instagramu objavila sliku njega i Anastasije, i napisala u opisu “Najbolji otac na svijetu”. Preko fotke je stavila emotikon slomljenog srca, što dovoljno govori o tome da ona Arkana nikada nije preboljela.

Svetlana Ceca Ražnatović je rođena 1973. godine u selu Žitorađa u Srbiji a sa pjevanjem se počela baviti vrlo mlada. Široj javnosti je postala poznata u svojoj 16-oj godini kada je izdala svoju prvu pjesmu Cvetak Zanovetak.

Preporučeno