Sandra Tomić i Andrija Milošević, jedan od najpoznatijih parova srpskog javnog nastupa, nedavno su dobili naslednika, kome su dali ime Relja. Aleksandrin izgled je u proteklih godinu i po dana izazvao veliku pažnju javnosti i medija, tačnije zbog toga što je u drugačijem stanju, prije svega, komentari trudnica kako izgleda dobro dok je jako zainteresovana. u stanju sreće.

Ipak, ni Sandra se nije mnogo ugojila. Objasnila je da je to zbog njene ishrane, iz koje je isključila sve namirnice koje bi mogle biti štetne za nju i bebu, pa nije jela hranu koja je preslana ili preslatka, a prestala je da pije gazirana pića.

Ističe da joj je redovno vježbanje prije trudnoće puno pomoglo, pa se u trudnoći osposobi i spremi za promjene. donesi. Sandra je nakon porođaja nastavila da vodi računa o ishrani na isti način.Da je toga i sama svjesna pokazala je kada je na snimanje jedne emisije došla u helankama koje su istakle njeno tijelo i svaku oblinu i moglo se vidjeti da nema čega da se stidi i da izgled savršeno te da nema nikakvih kompleksa po tom pitanju.

Preporučujemo