Jedna od najpoznatijih pevačica na pop muzičkoj sceni u regionu je Jelena Karleuša, koja je slavu stekla kroz afere koje su je pratile neprestano, a ne samo kroz pesme. Kao što svi znamo, ona je žena bez dlake na jeziku, može da kaže šta god misli, toliko je ljudi ne voli, a nema skoro nikakvih prijatelja na sceni.

Govoreći o privatnom životu, Jelena je udata za fudbalera Duška Tošića, koji već 14 godina imaju dve ćerke Niku i Atinu, a njihov brak je u poslednje vreme u krizi, posebno nakon što je pevačica prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici.

 

Pre Duška bila je u braku sa Bojanom Karićem, što nije dugo potrajalo, a kako je kasnije rekla, oboje su bili premladi i u dobrim odnosima. Nakon razvoda od Bojana Džejlena, utehu nalazi u zagrljaju misterioznog biznismena Vladana Marića. Jelena je posle razvoda promenila i frizuru, a potom je rekla da je dovoljno da to uradi jedna žena, da joj se ceo život preokrene. Ispričala je kao je sa Vladanom upoznao Darko Kostić kada je bila u Budvi i on je osvojio ne samo svojim izgledom i ljepotom nego i finim manirima zaštitničkim stavom i senzibilnošću.

Preporučujemo