Nažalost, baš svakoga dana do nas preko raznih medija najčešće dolaze samo loše vijeszi. U posljednje vrijeme ona su najviše vezane uz rat koji se vodi u Ukrajini, ti je još uvijek opasnost koja vreba kada je u pitanju pandemija korona virusa, a mnogi u Srbiji su ostali zatečeni na vijest da je preminuo poznati pjevač Igor Starović, pjevač grupe ”Divlji kesteni”. On je preminuo u svojo0j 56. godini života, i to nakon kraće i teške bolesti. Cijela estrada se sada oprašta od poznatog pjevača emotivnim porukama preko društvenih mreža, a oglasila se i poznata TV voditeljica Dragana Katić, koja je sa Starovićem bila i u emotivnoj vezi

Dragana je na društvenim mrežama objavila Igorovu sliku, te je uz nju napisala i poruku: ” Igore, mnogo, mnogo, mi je žao”, napisala je Dragana uz emotikon u obliku bijelog srca. Ona je još za neke medije rekla i ove stvari: ” Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu prije više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lijepim odnosima. Igor je bio umjetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao”

Inače, mediji u Srbiji su saznali i šta je uzrok smrti poznatog pjevača. Saznalo se da je Igor preminuo na Drugoj hururškoj klinici, te da je muzičaru pukla aorta, i da je borba za njegov život trajala pet dana. U jednom trenutku se Igor bio osjećao i bolje, ali na kraju je ipak izgubio bitku za život.

 

 

Preporučeno