Takmičar “Zvezda Granda” Neven Petrović uspio je da zavadi cijeli žiri popularnog takmičenja, a sukob mišljenja imale su i kume Viki Miljković i Ceca Ražnatović. Neven je inače takmičar iz Milijevog tima i ovoga puta se predstavio sa pjesmama “Bure” i “Đavolica”. Prva se oglasila Viki koja je nakon nastupa ovoga takmičara rekla: ” Meni se ovo nije baš dopalo, ni taj mantil, ni olovka ni taj kačket. Mislim da si previše energije utrošio na to, ali je bilo pucanje u prazno. Mnogo ste htjeli, a malo ste dobili. Nisi loš pjevač koliko si skrenuo pažnju sa ovim stajlingom, meni to nije sjelo, moglo je bolje – rekla je Viki te je naglasila da su ovo “Zvezde Granda” a ne neko drugo takmičenje.

Na sve to se nadovezala Ceca koja je rekla: ‘‘ Za mene je prva pjesma bila pravo iznenađenje jer je nisam čula milion godina i diže atmosferu u skladu je sa tvojim temperatmentom , meni je bilo super. Dobro si me zabavio, imaš energiju. Tačnije si otpjevao drugu pjesmu, ali suma sumarum ti jesi za “Zvezde Granda” jer si šoumen ”– To  sve naravno nije mogao da prešuti Saše Popović koji je rekao kako je ovo jedan veliki uspjeh Zvezda Granda da Ceca i Viki imaju različito mišljenje i da mu je to fenomenalno, kao i da je on ovoga puta na Cecinoj strani.

” Ja je gledam šta priča, da li joj nije dobro, da li bi se ti veselila i đuskala uz “Nisam majstor da napravim bure”– pitala se Viki, na šta je Ceca i otpjevala ove stihove, dok je Miljkovićeva tvrdila kako je i do jpevača jer šta god da ona otpjeva to je hit. Na kraju je cijelu priču završila Marija Šerifović koja je rekla: ”Jeftina zabava, ako želiš da budeš zabavljač mora da bude skuplje. Izvini, ali to je moje mišljenje, ovo je fuj” 

Preporučeno