Jedan od najpoznatijih astrologa na svijetu je Pavel Globa iz Rusije koji je napravio detaljan hoorskop za sve znakove u martu a u ovom mjesecu će Pluton i Saturn imati prilično negativan uticaj i znatno će mijenjati životne puteve pipadnicima svih horoskopskih znakova ali ima i onih koji će proći dobro i kojima se smiješe odlične prilike na privatnom i profesionalnom polju.

Ovan

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će u mjesecu koji je upravo počeo biti u mogućnosti da napreduju u svojoj karijeri velikim koracima. Onim Ovnovima koji su slobodni se preporučuju češći izlasci iz kuće i odlasci na neke javne događaje dok oni koji imaju porodicu trebaju što više vremena porvoditi sa njom.

Bik

I pripadnike ovog znaka očekuju pozitivne promjene a mogu očekivati i neplanirani finansijski dobitak tako štoće se njihov hobi pretvoriti u posao koji donosi zaradu.

 

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebaju uzeti mali odmor od svega i da se posvete isključivo sebi i svom zdravlju a mogli bi malo promijeniti i svoje okruženje.

Rak

Rakovi će imati priliku da povećaju svoj krug poznanika i prijatelja a oni koji su slobodni bi mogli da započnu i ljubavnu vezu. Imaće snage da se odupru svim nevoljama i njihov društveni status će se dodatno poboljšati.

Lav

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka bi bilo najbolje da promijene posao ukoliko su u mogućnosti ali prije toga bi trebali uzeti kratak odmor da razmisle čime tačno žele da se bave. Kada je u pitanju privatni život doći će do pozitivnih promjena. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo