U današnjem članku pišemo o djelatnici zadruge koja se suočila s možda najvećim osudama u reality televiziji nakon što je priznala da je prostitutka. Iako Mina nije jedina zafuragana u najstarijem zanatu, ona je najuvredljivija jer je maloljetna.

 

 

Od samog početka o svom životu govori maksimalno iskreno i otvoreno. Nedavno je na svom profilu objavila da se vratila u školske klupe i da je odlučna u namjeri da svoj život digne iznad svega. Potom se zaposlila na jednoj klinici, a kako je rekla, ne planira se više baviti realityjem. Zanimljivost javnosti je i njezina obitelj, budući da je u reality showu i Minina majka Ivana Vrbaški, no o njezinom ocu malo se zna.

 

 

Jednom je Minina majka otkrila njegov pravi identitet, Nenada Pešuta, koji je svojedobno bio predmet svenarodne pažnje. “Taj čovjek me uopće ne zanima! Nije bio tu kad sam ga najviše trebao, nisam ga vidio ni čuo 14 godina, ne znam zašto sad zove. Vjerojatno žele medijsku pozornost .On za mene ne postoji. Ne želim da pričam o nekome ko mi ništa ne znači” – kaže Mina na početku prve sezone Zadruge, njena majka…

 

Nenad je Minin otac, ali njegovog imena nema u njenom krštenom listu. Mina je dobila ime po meni” – jednostavno je riješila cijeli misterij Minina mama. Što mislite o Mini Vrbaški? Napišite svoje mišljenje u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement