Fotograf i režiser spotova Dejan Milićević odlučio je da sada otkrije neke detalje vezane uz Cecu Ražnatović, a koje godinama nisu poznate javnosti. On je otkrio kako se u čuvenom Cecinom spotu za pjesmu ”Idi dok si mlad” potkrala jedna greška: ”Cijeli jedan dio kosutnjačke šume se zatvorio da bi se snimila scena kao Ceca u Rols Rojsu prolazi. Ja sam htio zbog estetike da se auto spušta u kontra smjeru, i tako je bilo – kazao je na početku Milićević.

Dodao je kako onda u sceni izlazi mladić iz šume koji sa sobom ima i sjekiru, ali kako kaže Miličević, on je zaboravio da kaže da taj mladić treba da baci sjekiru kada uđe u auto kod Cece, pa je mladić ušao u kola sa sjekirom. To mu je promaklo, ali bez obzira na sve, spot je postao legendaran, isto kao i pjesma.

Dejan je otkrio i kako je došlo do toga da ovaj mladić bude i maneken u spotu, te da je taj dan kada se sve desilo krenuo da sebi kupi patike i primijetio je mladića koji je prodavao iste i pomislio je kako bi bio odličan za Cecin spot. I kako kaže, napravi se  spot i dečko koji prodaje patike je završio u Cecinom spotu, a sve se to bilo desilo 1995. godine

Maneken Đorđe iz toga spota je u to vrijeme imao 23 godine, i tada je važio za jednog od najuspješnijih manekena u Srbiji, a u spotu je igrao drvosječu kojeg Ceca nalazi u šumi, i kojeg odvodi u veliki grad i mijenja mu život iz korijena. Đorđe se početkom 2000. godine odselio iz Beograda u Australiju, te je tamo zasnovao i porodicu te se više nikada nije vratio u Srbiju, a danas ga vjerojatno niko ne bi ni prepoznao.

 

 

Preporučujemo