Jedna od najpoznatijih i nekada najljepših pjevačica je Lepa Lukić. Lepa se proslavila još u sedamdesetim godinama prošlog vijeka kada joj je veliki rival bila talentovana Silvana Armenulić koja je tragično stradala 1976. godine u saobraćajnoj nesreći.

Lepa se proslavila i svojim izgledom ali i talentom, osvajajući publiku Jugoslavije albumima i hitovima među kojim se ističu “Srce je moja violina” i “Od izvora dva putića”.  Međutim, imala je ogroman porok s kojim se i danas pokušava izboriti al joj baš i ne ide. Naime, Lepa je veliki kockar i redovno troši ogromne sume novca u kazinu, ali slabo kad dobije išta i tako dođe do situacija gdje jedva preživljava.

Toliko ima problema s ovim porokom da je čak 90.000 dinara pomoći koje je država poslala pjevačima i pjevačicama iz Srbije kao pomoć tokom COVID-19 pandemije koja je obustavila svirke i koncerte ona odmah prokockala čim se pojavila u kazinu. Pored što redovno kocka i gubi pare, Lepa Lukić nažalost nema djece i živi sama s mačkama u svom stanu te čuva lutku Milicu koju je dobila na reality show programu “Veliki Brat” prije nekoliko godina.

Nekada su se muškarci otimali oko nje a njen muž Milan Milanović je nažalost preminuo u Kanadi 2019. godine i ostavio je u potpunosti samu da se bori sa svojim lošim navikama poput kockanja. Trenutno joj je najveća zarada to što se često pojavi u reality show emisijama gdje se inače pojavljuju zvijezde koje su izgubile na relevantnosti i popularnosti. Priča se i da je novac koji je dobila od države odmah potrošila u kladionici.

Preporučeno