U nastavku današnjeg članka malo ćemo se posvetiti nekim vrlo jezivim i morbidnim temama. Kad god se spomene riječ groblje, svatko mora pomisliti na horor film i vrlo krvavu scenu u njemu. No, ako vas je put ikada doveo do groblja, vjerujemo da i sami znate da je to najmirnije mjesto na svijetu gdje se apsolutno ništa ne događa.

 

 

No, koliko god ljudi bili hrabri, ne žele ići na groblje ni danju ni noću. Tome svakako govore priče koje su nam naše bake pričale o nekim vrlo morbidnim događajima koji su im se dogodili na mjesnom groblju. Najčešće je sve povezano s čudnim zvukovima ili čak jecajima koji dopiru s groblja, što se zapravo radi da bi se pokopala klinički mrtva osoba.

 

Probudit će se u kutiji i uslijedit će jeziva smrt. Zatim je iz SAD-a stigla vijest da je muškarac u Kaliforniji prolazio pored groblja kada je naišao na 100 godina star grob na kojem se vidjela tamna ženska kosa. “Kad sam to prvi put vidio, bio sam u šoku – nisam bio siguran da je ono što vidim stvarno”, rekao je Joel Morrison o jezivom pronalasku, dok je posjećivao katoličko groblje “St. Joseph” u Sacramentu naišao na otkriće – “Međutim , kad sam bolje pogledao, shvatio sam da to mora biti kosa koja viri iz groba”, iznenađeno je dodao 37-godišnji domar.

 

 

Kako je rekao na TikToku, apsolutno vjeruje da je drvo koje je raslo tako blizu groba pustilo korijenje, te da je to zapravo korijen, a ne dlaka. Pogledajte sami cijeli video.

@kaitielynnme

My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! tumbleweave cemetery corpse grave gross wtf omg

♬ original sound – Kaitlynn Erbeznik

Oglasi - Advertisement