Mnoge poznate ličnosti danas sigurno ne vole da pričaju o svom detinjstvu i stvarima kada nisu bile bogate kao sada. Odnosno, mnogi od njih žive na selu i nemaju dobro djetinjstvo, samo neki, poput Seke Lakšić, priznaju da im djetinjstvo nije bilo samo teško, zapravo nisu imali osnovne uslove za život itd. Vršnjaci su se igrali lutkama, pomagala je majci da preživi, ​​a i Mile Kitić je djetinjstvo proveo u rodnoj Devonti.

Odnosno, odrastao je sa svojom majkom, čiji je otac umro vrlo rano, i skoro svaki dan joj pomaže na lokalnoj pijaci. Aleksandra Prijović samo je jedna od pevačica koja se stidi svoje prošlosti jer je kada se udala za Breninog sina platila bogatstvo i svi njeni snimci su nestali sa eju-a kada je pevala na lokalnoj svadbi. Međutim, internet je čudo, pa su ostali tragovi.

 

Verovali ili ne, ona je svoj prvi honorar zaradila sa 14 godina, a zradila je čak 1.000 evra. Odmah je dala majci Borki te pare, a kasnije kada je zaradila malo jače pare, definitivno je odlučila da komplet renovira celu kuću.“Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuhala kafu. Svima sam govorila: “Idem na posao sa bakom”. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar je bilo pevanje, i to sa 15 godina. Donela sam novac kući jer sam željela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da novac trošim na krpice i izlaske” – ispričala je Aleksandra.

Preporučujemo