Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u bivšoj državi je bila Lepa Lukić koja iza sebe ima veliki broj hitova a svakako je najpoznatiji i danas najslušaniji Srce je moje violina. Oni koji pripadaju mlađim generacijama su imali priliku Lepu upoznati kao učesnicu rijalitija a mnogi njeni obožavatelji su se pitali što joj to treba pod stare dane.

Nije tajna da je Lepa strastveni kockar i da duguje velike iznose u kladionicama pa je navodno potpisala u ugovoru za nastup u rijalitiju da se novac ne isplaćuje njoj nego ljudima kojima je novac dužna. Lepa je svoju uspješnu muzičku karijeru započela 1965. godine i čim se pojavila na estradnoj sceni odskočila je od ostalih ne samo po svom baršunastom glasu nego i po svojoj ljepoti i izgledu.

U to vrijeme njena jedina prava konkurencija u svemu je bila pokojna Silvana Armenulić koja je izgubila život u saobraćajnoj nesreći jako mlada. Kada je u pitanju Lepin privatni život ona baš i nije imala sreće u ljubavi, tri puta se udavala a nije imala djece i više je puta izjavila kako zbog toga najviše i žali. Njen posljednji suprug Milan Milanović je preminuo prije dvije godine u Kanadi a Lepa svoje devedesete godine života provodi sama.

Za vrijeme pandemije i vanrednog stanja koje je bilo uvedeno u Srbiji prošle godine u martu mjesecu ona se žalila kako nema ko da joj ode ni do prodavnice a kada su u pitanju njen finansije kažu da je pomoć od države koju je dobila i ona kao i ostali estradni  umjetnici u iznosu od 90 hiljada dinara, odmah potrošila u jednom kasinu u Beogradu.

Preporučeno