Pevač Darko Razić prvi put je izašao pred javnost kao učesnik najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu Crvene zvezde, a tada su svi predviđali da će njegova karijera biti briljantna, jer je imao izuzetne pevačke sposobnosti. Međutim, zbog turbulentnog privatnog života, Darko je zanemario svoj profesionalni život i bio je uglavnom medijski propraćen. Jer svaki sat ima problema. Njegov emotivni život na sceni je i najburniji, pa je tokom utakmice upoznao suprugu Anu Cević i dobio ćerku, ali je brak kratko trajao.

Odmah je pronašao zamenu za Anu i ubrzo dobio sina sa verenicom Marinom, ali je nastavio da živi samačkim životom, ona nikada nije znala ni gde je Darko ni s kim je, a svađe su postajale sve ozbiljnije. Tada ga je, konačno, napustila i vratila roditeljima, a on je ubrzo našao novu djevojku, Barbaru Bobak, mladu pjevačicu s kojom je hodao nekoliko mjeseci, a nakon raskida s njim objavila je da je traumatizirana. i morao je kod psihijatra.

 

Nakon nje, Darko ulazi u vezu sa Kačom, koji se ubrzo oženio i izgleda da nijedna žena ne može da ga promeni. Tako se sada na društvenim mrežama pojavio snimak koji je šokirao mnoge i potvrdio pevačev blef. Naime, on je bio glavna muzička zvijezda na privatnom događaju gdje ga je jedan gost zamolio da mu otpjeva njegovu hit pjesmu “Majko” i ponudio mu oko stotinu eura. Darko je odgovorio da će tu pjesmu otpjevati od srca, a on je podigao novčanicu od sto eura i pocijepao je.

Oglasi - Advertisement