Proslavljeni glumac Slobodan Ćustić igrao je ulogu Vukašina u poznatoj TV seriji “Igra sudbine”, koju je publika volela. Njegov život se pomno prati, a sve što pokuša da sakrije uvijek se otkrije. Sa Jelenom je u braku dugi niz godina, a njih dvoje predstavljaju pravu ljubav i skladan brak koji treba da postoji između muža i žene.

 

Iz Jeleninog prethodnog braka Slobodan je imao dva sina, Nikolaja i Lubomira, a iz Jeleninog braka Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena. Njihova porodica je velika, ali uprkos tome, njihovi odnosi su veoma dobri. Iako je glumac 23 godine stariji od supruge Jelene, to im nikada nije predstavljalo problem.

 

 

Ništa ne može uticati na njihova osećanja i osećanja, što se vidi iz njihovog srećnog braka i današnje sopstvene porodice.Kako oboje ističu, oni su se prepoznali na prvi pogled i odmah su znali da je to to. Jelena je rekla da je znala da je to to i prije nego su se upoznali, a prvi susret je samo sve to potvrdio. Slobodan je otkrio da je on malo drugačije gledao na sve to, te da nije razmišljao o stupanju u brak.

Preporučujemo