Gotovo da i nema dana da se u medijima ili na društvenim mrežama ne pojavi neka vijest o teškim i manje teškim kriminalnim radnjama grupa ili pojedinaca, pa je tako ovih dana na društvenim mrežama objavljen i snimak krađe u Železniku. Kako se da primijetiti na ovome snimku sa sigurnosnih kamera, jedna žena je tokom svoje kupovine na jednoj trafici, na par sekundi ostavila svoj novčanik na pultu da bi uzela piće iz frižidera, te samo što je bila okrenula leđa, pojavio se jedan stariji čovjek, koji je iskoristio njenu nepažnju te joj je ukrao novčanik

Jednostavno, svakoga dana ispliva neki novi snimak, neke krađe koja se desila u glavnom gradu Srbije-. Podsjećanja radi, tako se i jedna prodavačica iz radnje u samom centru Beograda, nedavno požalila na društvenim mrežama kako im je radnja na meti istoga lopova koji im krade robu. Ona se na ovaj način bila obratila Beograđanima: ” Ćao, treba mi vaša mala pomoć, radim u butiku u samom centru grada tačnije kod Beograđanke, i već drugi put nam se dešava da nam isti momak krade robu na potpuno isti način, pošto nažalost nemamo načina da to spriječimo. Zamolila bih vas da objavite snimak pa možda neko iz kraja ima isti problem ili, još bolje, zna o kome je riječ, hvala” – napisala je na Instagramu uz snimak sa sigurnosnih kamera.

Čim se pojave ovakvi snimci na društvenim mrežama, odmah krene i prava lavina komentara sa različitim savjetima ali i kritikama, ali su joj ovoga puta mnogi savjetovali da robu makne što dalje od vrata.

Snimku krađe novčanika možete da pogledate OVDJE

Preporučujemo