Dejan Jakšić iz Novog Sada svoje ljetovanje 2022. sigurno neće zaboraviti. Desilo mu se to da je nakon 17 sati vožnje i nakon tri pogrešna skretanja, da ih je put, sa magistrale usmjerio u žitno polje. Za hotel koji je platio, on kaže da je kompleks lijep, ali da je problem lokacija hotela:”  Uzeli ste nam 130.000 dinara za hotel koji se nalazi u žitnom polju. Oko hotela nema apsolutno ništa“, požalio se Dejan turističkoj agenciji “Barcino Tours”, te je otkrio da su do najbliže plaže išli pješke, kroz njive, i to duže nego im je agencija bila rekla da je potrebno:

” U ponudi “Barcino Tours” agencije stoji da je hotel udaljen 1.500 metara od grada. Mjerili smo više puta pješke i kolima, kroz njive, zemljanim putevima ima 2.500 metara, a magistralom 3.100 metara” – kaže Dejan za medije. Još jedan od putnika, Bojan Stanin je rekao da je agencija istakla kako se radi o hotelu sa 4 zvjezdice, a da oni u cijelom hotelu nisu uspjeli da vide niti jednu. Isto tako je u agenciji istaknuto kako se hotel nalazi na odličnom mjestu za šetnju do grada, te da postoji i šatl autobus za prijevoz do plaže, a na kraju ih je sačekao kombi sa osam sjedišta, koji još nije ni registrovan, niti je išao po dogovorenom rasporedu

Ovaj hotel, kako kažu putnici nije adekvatan ni za malu djecu, a to je potvrdila i Milena Danojlić: ”Imali smo i dječja kolica, a stići do toliko udaljene plaže tako lošim putem bilo je izuzetno teško. Zamolili smo vodiča da nam nađu neki drugi smještaj bliže plaži, slali mejlove agenciji, zamolili čak i svoju porodicu iz Srbije da ih s tim u vezi kontaktira.”

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo